Weekend Venetia Autocar din Timisoara PROGRAM WEEKEND VENETIA

11-14 IULIE

169 EUR

 


 

 

Ziua 1 joi 11 IULIE

Plecare din Timisoara in jurul orei 16,00/18,00 (ora exacta va fi stabilita cu 2 zile inaintea plecarii). Se circula noaptea spre Venetia aprox 1000 km (800 km/autostrada)

 

Ziua 2 vineri 12 IULIE

Sosire in Venetia, in Marghera (zona continentala, aprox 10 km de Piazzale Roma/Venetia).

Mic dejun la hotel 4****, se lasa bagajele in sala separata. Grupul se va indrepta dupa micul dejun spre Piazzale Roma unde ne intalnim cu ghidul vb de limba romana, cu care vom face primul tur (aprox 2 ore). Turul incepe cu o plimbare spre San Marco, o sa trecem prin cartierele Santa Croce, San Polo, San Marco, o sa vedem (exterior) Scuola Grande di San Rocco , Biserica Frari , Campo San Polo, frumoasa Piata de peste si legume de la Rialto, Canalul Grande, Podul Rialto si Piata San Marco.

Intoarcere la hotel cazare [zona Marghera]. Dupa-amiaza program liber. Turistii pot vizita Palatul Dogilor, pot intra in Biserica San Marco, sau pot merge in Campanile, la intoarcere pot lua vaporasul public ACTV n.1 pentru a se intoarce la Piazzale Roma. Seara , daca doresc pot face o plimbare pana la Mestre in centrul orasului 15-20 minute de mers pe jos de la hotel), zona Piazza Barche sau Piazza Ferretto unde exista numeroase magazine, baruri si restaurante.

Ziua 3 sambata 13 IULIE
Dupa micul dejun ne indreptam spre Piazzale Roma unde ne intalnim cu ghidul pentru al doilea tur (aprox 2 ore) si facem impreuna un tur al Venetiei mai putin cunoscuta in care o sa vedem Biserica sf. Lucia, Ghetoul Evreiesc, Palatul lui Nicolae Iorga, frumoasa biserica a Iezuitilor cu zidurile ei impodobite cu marmura si Campo San Zanipolo -una dintre cele mai importante piete ale Venetiei. Putem termina turul la San Zanipolo (2 ore de tur) , de unde cei care doresc sa ramana in Venetia pot face o alta plimbare pe jos prin cartierul Castello, iar cei care doresc sa vada insulele Murano, Burano sau Torcello o sa fie aproape de statia de vaporase Fondamente Nuove de unde in 5-10 minute ajung la Murano si 30-40 de minute la Burano.
Dupa-amiaza pot merge spre Piazzale Roma, prin cartierele San Marco si Dorsoduro, urmarind itinerarul: Piata San Marco-Campo San Moise- Teatro La Fenice- Campo Sant' Angelo-Campo Santo Stefano-Podul Accademia- Campo San Vio-Biserica La Salute-Zattere-Fondamenta Nani (pentru a vedea santierul de Gondole de la San Trovaso)- Campo San Barnaba-Campo Santa Margherita- Piazzale Roma.

 
Ziua 4 duminica 14 IULIE

Dupa micul dejun, turistii au la dispozitie cateva ore pentru scurte plimbari in Mestre, Marghera sau chiar in Venetia. In jurul orei 12 se pleaca spre Romania. Se ajunge in tara in noaptea de duminica spre luni.

 


Tariful include

transport autocar, cazare 2 nopti in hotel 4**** classic rooms

mic dejun, insotitor din partea agentiei

tur cu ghid local

bonus mic dejun in dimineata sosirii

bonus al doilea tur cu ghid local

 

In tarif nu sunt incluse

intrarile la obiective, asigurarea medicala, transportul cu autobuzele, vaporasele sau trenul

 

  • Pret 169 eur/pers in camere duble/triple tip clasic

  • Copii sub 2 ani- gratuitate. Copiii peste 2 ani nu au reducere.

  • Supliment superior rooms 18 eur/pers.

  • Supliment single 30 eur/pers

 

Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii. Loc preferential in autocar, in masura locurilor libere - 5 eur.

In tururile cu ghid nu se intra la obiective, acestea se viziteaza separat in afara programului cu ghidaj.

Breadcrumbs

rezervari bilete de avion Timisoara