Sejur Dubai (+Abu Dhabi)

18-25 octombrie 2022

920 eur/pers loc in camera dubla

7 nopti cu mic dejun

 

 

 

  

 

 

Name : DUBAI

8 zile / 7 nopti 

Dates :18-25 oct 2022

Belgrade  Abu Dhabi:18:10 Tue - 01:25 Wed , 19 October 2022
Abu Dhabi  Belgrade: 13:50 Tue - 17:35 Tue 
Operator : Ebos Tour / Romania

 

                          SEJUR: Dubai

 

   

Inclus in pret :

 

- transfer Timisoara Beg

- Bilet avion Wizzair, bagaj de mana mic + bagaj de cala 10 kg

- transfer Aeroport hotel 

- 7 nopti cu mic dejun

- tur panoramic Abu Dhabi, ghid local 

- tur panoramic clasic Dubai, ghid local

- taxa oras, taxe aeroport

 

Nu este inclus in pret :

 

- asigurarea medicale/ storno. Recomandate !

- mese de pranz si cina nu sunt incluse

- teste PCR etc, daca sunt cerute la data excursiei

 

 

 

 

 

 

Optionale :  Burj Khalifa 50 eur, Safari 65 eur, Croaziera cu cina 55 eur, (tarifele sunt proximative)

 

OBSERVATIE

Daca la data excursiei sunt deschise Miracle Garden si Golden Village le putem adauga in program  ca optionale! , Sharjah 80 eur

 

 

Ziua 1 (marti) Plecare din Timisoara, marti in jurul pranzului spre aeroport Belgrad. Zbor Wizzair Cluj Napoca - Abu Dhabi. Intalnire cu ghidul local la Aeroportul International din Abu Dhabi. Transfer la hotel Abu Dhabi si cazare. Sosire hotel aprox ora 02.00 noaptea. Cazare la hotel  4*. 

 

Ziua 2 Mic dejun. Tur panoramic Abu Dhabi. Vom vizita: Marea Moschee a Seicului Zayed- cea mai mare moschee din tara si una dintre cele mai mari din lume, un monument declarat ani la rand cel mai frumos din lume (intrarea este conditionata de regulile pandemice); tur in cartierul regal Al Bateen; oprire pentru fotografii pe faleza Corniche Abu Dhabi ( Etihad Towers, Palatul Natiunii si Emirates Palace unde s- au filmat scene pentru celebrul film Fast and Furious 7); Muzeul Satului in care este expus modul de viata din trecut al beduinilor, evolutia emiratului, traditii si portul national; Ferrari World- cel mai mare parc de distractii construit in interior din lume si singurul sub brandul Ferrari- oprire doar pentru fotografii.(fara intrare !)

INTRAREA la Moscheea Zayed, la Muzeul Satului sau la alte obiective din Abu Dhabi este posibila doar daca autoritatile renunta la obligativitatea testului Covid efectuat in Emirate.

Transfer catre Dubai (transferul dureaza in medie 2 H) si cazare la hotel 4*
 
Ziua 3. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel. Plecare pentru Tur Dubai clasic. Dubai, fascinatie si contrast. Cel mai neconformist dintre cele sapte emirate care formeaza Emiratele Unite. Orasul cosmopolit ne dezvaluie farmecul sau vechi si modern. Arhitectura Dubaiului depaseste limitele traditionalului: moschei, vile in stil autohton stau alaturi de hoteluri ultra moderne, metroul suspendat si zgaraie nori. Prima oprire este la Burj Al Arab (foto exterior), apoi Atlntis The Palm (foto exterior). o alta oprire pentru fotografii va fi la frumoasa moschee cu minarete gemene Moschea Jumeirah, un exemplu spectaculor al arhitecturii islamice moderne, una dintre atractiile cele mai fotogradiate din Dubai (foto exteriror). Vizita continua in vechiul cartier Bastakiya, ce rprezinta o intoarcere in timp la zilele dinainte de aparitia electricitatii si a aerului conditionat, cand aerul din casele traditionale era racit cu ajutorul turnurilor de aer. Se viziteaza fortul Al-Fahidi, construit la sfarsitul secolului XVIII in scop defensiv. Acest fort a servit apoi drept palat si sediu al guvernului, astazi gazduind Muzeul Dubai.

Ziua 4. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel, Timp liber, in care puteti sa mergeti la Mall, sa vizitati Marina. Dupa amiaza optional Safari  (nerecomandat pers cu probleme cardiace, femei insarcinate, copii)

 

Safari: Dupa imbarcarea in vehicule 4x4, acestea se vor grabi spre desertul cu dune aurii - Desertl Dubai. Dupa ce va veti bucura de momentele pline de suspans si adrenalina create de soferii masinilor puternice care vor face un adevarat slalom pe crestele dunelor veti putea admira apusul de soare, care in desert are un farmec aparte, In lumina amurgului va veti indrepta spre locul in care va va apare ca o adevarata Fata Morgana si unde va asteapta ospitalitatea traditionala araba beduina - curmale si cafeaua de bun venit. Relaxati-va pe pernele din jurul meselor, rasfatati-va oferindu-va mainile pentru a fi decorate cu motive florale executate cu maiestrie in henna, sau plimbati-va cu camila si de ce nu incercati aromatica narghilea. Cina barbeque, bauturile racoritoare, muzica traditionala si programul artistic intregesc tabloul unei seri de neuitat.Zile libere pentru plaja/ vizitarea orasului/ sau alte activitati pe cont propriu sau excursii optionale

 

Ziua 5. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel, Timp liber, in care puteti sa mergeti la Mall, sa vizitati the Frame etc. Optional seara croaziera cu cina si transfer.

 

Ziua 6. Mic dejun. Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel, Timp liber. Se poate vizita optional Burj Khalifa (etaj 124/125 pe timp de zi) si Dubai Mall.

Burj Khalifa este o locatie de clasa mondiala, o capodopera urbana. Cea mai inalta cladire din lume (828 m) este gazda renumitului Hotel Armani, a prestigioasei case de moda si restaurante de lux. 

Dubai Mall se intinde pe o suprafata de 12.1 milioane mp, cu peste 1200 de magazine si spatii de divertisment. Suprafata este comparabila cu aproximativ 50 de terenuri de fotbal de dimensiuni internationale. Dubai Mall este o celebrare a haute couture, cu 70 de magazine fara asemanare in moda de lux, cea mai extinsa colectie de branduri de moda importante din lume. Cu mai mult de 1200 de magazine si o gama impresionanta de recreere si atractii (cel mai mare acvariu din lume), Dubai Mall este o experienta unica, este o destinatie de clasa mondiala si o experienta de cumparaturi fara precedent. Nu trebuie uitata Fantana muzicala, proiectata de echipa care a realizat Fantana de la Hotel Bellagio din Las Vegas, cu jocuri de lumni si sunet cu program in fiecare seara, fara vant, incepand cu ora 18.00
Transferul hotel Burj Hhalifa, Dubai Mall nu este inclus, se pot folosi taxi sau metrou

 

Ziua 7 Transfer plaja 8.30-11.30/12.00. Intoarcere la hotel, Timp liber. Optional Vizita Piata de mirodenii si Piata de aur (Faimoasele Souk de aur si condimente din Dubai). Transferul nu este inclus.

 

Ziua 8. Mic dejun.  Deplasare Dubai - aeroport Abu Dhabi

 

 

Programul poate fi modificat, fara schimbarea esentiala a structurii  !

 

OBSERVATIE

Daca la data excursiei sunt deschise Miracle Garden si Golden Village le putem adauga in program ca optionale !

 

 

Excursii optionale (pret aproximativ): Safari 65 eur, Burj Khalifa 50 eur, Croaziera 55 eur

Sharjah City Tour. Pentru aceia dintre dvs care doresc să petreacă o zi explorând și mai ales să cunoască îndeaproape cultura și tradițiile Emiratelor, acest tur este perfect.

Sharjah, care privit de sus pare o extensie a Dubaiului în Sudul acestuia, este al 3- lea cel mai mare și cel mai populat emirat al țării. De asemenea este singurul emirat al țării care are ieșire și implicit priveliști încântătoare atât la Golful Persic cât și la Golful Oman.

În prezent, Sharjah oferă vizitatorilor peste 20 de muzee, galerii de artă, activități precum trekking, camping în cadrul rezervațiilor naturale, sporturi nautice care pot fi practicate pe toate plajele emiratului, safari în deșert, celebra faleză Sharjah Corniche, piețe tradiționale și numeroase activități de divertisment și cumpărături pentru familii.

În cadrul turului vom bifa:

▶Piata Culturală sau Sensul Giratoriu al Coranului-  stop

▶Fortul Sharjah- construit în anul 1823 care a găzduit cândva familia regală a Emiratului, astăzi un muzeu cu 12 galerii

▶Moscheea Al Noor- una dintre cele mai populare moschei ale emiratului situată pe Faleza Sharjah Corniche, construită în stil otoman

▶Souk Al Arsah- una dintre cele mai vechi piețe din Emiratele Arabe Unite, construite acum mai bine de 200 de ani;

▶Muzeul Sharjah care păstrează amintirea trecutului pentru generațiile viitoare

▶Souk Al Markazi sau Piata Albastra, cea mai mare piata din emirat, unica datorita stilului arhitectural islamic cu peste 600 de magazine.Ziua 8 Mic dejun, timp liber pana in jurul pranzului. Transfer din Dubai catre Aeroportul International din Abu Dhabi

 

 

 

 

 

 

 

Breadcrumbs

rezervari bilete de avion Timisoara