PIATA DE CRACIUN LJUBLJANA 29/30 NOV - 2 DEC

144 EUR + 100 RON

 

 

 

 

 

 

Ziua 1

Plecare din Timisoara joi seara tarziu. Se circula pe timpul noptii

 

Ziua 2

Sosire Ljubljana vineri dimineata. Se lasa bagajele la hotel si se face o plimbare prin Ljubljana.Turul începe în fața Primăriei și continuă prin centrul istoric al orașului, bine cunoscut pentru aspectul său arhitectural unic, care este rezultatul moștenirii perioadelor Baroc și Art Nouveau, pastrand amprenta celebrului arhitect Jože Plečnik.

 

 

Ziua 3

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a hoinari pe faleza Ljubljanica, pe aleile parcului Tivoli, prin piata Presernov Square sau Piata Presener, Biserica Franciscana, Podul Triplu (Tromostevije), Cankarijevo Nabrezje sau Ribji Square (Fish Market) cu fintina in plan indepartat, Ribji Ulica, o strada pietonala, ca un tunel, de 1 metru si un pic latime, Mestni Trg (Central Square), admirand Primaria si celebra fintina a lui Robba: The fountain of three carniolan rivers (acestea fiind Ljubljanica, Sava si Krka), Robba amintindu-ne de celebra Fountain of the Four Rivers a lui Bernini din Piazza Navona din Roma), Catedrala SF Nicolae.

Pe terase se poate comanda mancare buna la preturi acesibile (specialitatile de mancare sunt inspirate din bucataria italiana si austriaca). Ingredientele secrete ale hamburger-ului din Ljubljana il fac sa fie unic si foarte gustos… poate cel mai bun hamburger din lume! (speram sa va placa si voua)

SI DESIGUR, nu in ultimul rand sa va bucurati de atmosfera de Craciun din Ljubliana

 

OPTIONAL : (daca vremea permite) Pestera Postojna +castelul Predjama minim 35 pers.

 

Ziua 4

Micul dejun. Plecare spre Timisoara. Sosire in cursul serii tarziu

 

Tariful include:

- autocar Timisoara-Ljubljana-Timisoara

- insotitor din partea agentiei

- tur pietonal

- 2 nopti cazare; cazare hotel 

- mic dejun

 

 

Tariful nu include

- intrarile la obiective ;

- asigurarea medicala

- supliment single 55 eur [daca agentia nu gaseste partener in camera dubla/tripla]

 

Tariful este calculat pentru 40+ pers.
Pentru 35-40 pers pretul creste cu 5 eur/pers.
Pentru 30-35 pers pretul creste cu 10 eur/pers.
Pentru mai putin de 30 de turisti pretul se recalculeaza

=======================

Programul poate fi modificat fara a schimba esential structura acestuia.

Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii.

 

Breadcrumbs

Freestyle Testimonials: Testimonials

Arron
2019-04-20, 15:36
International directory enquiries wallpaper tumblr Peter Wade is a writer and community coordinator at Fast Company. Previously, he was a writer at The Daily. He also manages SportsNet New York's Tumblr and maintains his own news, media and pop culture blog at BrooklynMutt.com.
Jenna
2019-04-20, 15:12
The National Gallery wallpaper cinderella Peter Wade is a writer and community coordinator at Fast Company. Previously, he was a writer at The Daily. He also manages SportsNet New York's Tumblr and maintains his own news, media and pop culture blog at BrooklynMutt.com.
Arnulfo
2019-04-19, 15:58
I'm at Liverpool University xnxx The shame is how this will reflect upon the game and more to the point the game on these isles. There are six Britons under the age of 23 who have qualified (take note Wimbledon – qualified, not wild cards) for The Open, coming from varied backgrounds.
Ghe. Corobceanu
2019-03-17, 21:44
Am vizitat in perioada 05-12 mar.2019 Israel si Iordania si am ramas incantat si de ce am vazut, dar si de modul de a face turism al dlui Petre Bosun. A fost a 2-a excursie cu Ebos Tour, dar m-a convins ca e un excelent organizator si are participanti de calitate. Sustin pe deplin parerile superlative afirmate de ceilalti participanti,chiar sunt reale !
Ana-Maria
2019-03-16, 09:01
Am fost deja in 5 excursii marca EBOS si pot sa spun ca de fiecare data am beneficiat de servicii de inalta calitate, profesionalism si o deosebita atentie la detalii. Ceea ce reuseste dl. Bosun si nu am mai intalnit in alte agentii, este faptul ca ne simtim ca intr-o familie si nu un grup de necunoscuti ce viziteaza impreuna!
rezervari bilete de avion Timisoara